Over ons

Wij waren pioniers in digitale gezondheidspreventie. Nu willen we de epidemie van chronische ziekten bestrijden met digitale therapie

Onze missie

Chronische aandoeningen zien we wereldwijd aan hoog tempo toenemen, wat enorme kosten met zich meebrengt, zowel voor de maatschappij als voor het individu. Het kan enkel lonen om mensen de juiste middelen aan te reiken om hun gewoontes te veranderen, hun gezondheid te verbeteren en het risico op chronische aandoeningen te verlagen. We doen dit aan de hand van gepersonaliseerd advies en via actieve steun van andere gebruikers en experten. Gedragsverandering is de sleutel om het huidige ziekenzorgsysteem te veranderen in een proactief en preventief gezondheidszorgsysteem.

Onze methodologie

We gaan onmiddellijk van start om resultaten te genereren voor onze deelnemers en de ROI voor onze klanten. Er is geen magische formule, wel een multidimensionele aanpak die werkt.

Wetenchap
Klinisch bewezen en evidence-based gedragsveranderingsprogramma's
Personalisatie
Predictie en advies gebaseerd op AI en machine learning
Connectie
Actieve steun van andere gebruikers en gezondheidscoaches om motivatie te creëren en behouden
Engagement
Een ervaring die echt tot engagement leidt met beklijvende inhoud, beloningen, sociale uitdagingen en lokale evenementen om mensen samen te brengen in de realiteit

Ontmoet het team

Het Ignilife team is multidisciplinair en heeft een duidelijke missie: zorg voor welzijn transformeren en individuen inspireren om zo een gezondere en gelukkigere samenleving te creëren.